Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Nominerede til Teaterpokalen

NyhederPosted by Pernille Stokholm Bøg Sat, November 06, 2010 13:15:17

Danske Teaterjournalister har netop nomineret følgende til Teaterpokalen 2010:

- Bodil Jørgensen for ”Wienerballader” på Det Kgl. Teater.

- Cecilie Stenspil for ”My Fair Lady” på Det Kgl. Teater.

- Jens Albinus for ”Hvis dette er et menneske” på Det kgl. Teater.

- Mikkel Bay Mortensen for ”Urene hænder ” og ”Den grimme mand” på Odense Teater.

- Stina Ekblad for ”Lang Dags rejse mod nat” på Folketeatret og

- Trine Dyrholm for ”4:48 – Psykose” produceret af Holland House.

Prisuddelingen, hvor også Teaterkatten og initiativprisen uddeles, forventes at finde sted d. 9. december 2010.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post308

Kvindekamp

NyhederPosted by Pernille Bøg Thu, February 04, 2010 09:28:21

Snart springer premierepropperne for ’Mary Poppins’ og blomsterpigen Eliza i ’My Fair Lady’. Der er nemlig udsigt til musicals på både Det Ny Teater, som er kendt for at levere varen, og Det Kgl. Teater, som heldigvis er bedst kendt for noget andet. Nogle mener, at Eliza stjæler publikummer fra Mary, mens andre mener, at det skam er helt okay at sjæle. Uanset hvem, der har ret, så trækker Livvagternes Jasmina, Cecilie Stenspil, i lady-tøjet, mens justitsministerens sekretær fra Forbrydelsen II, Charlotte Guldberg, slår paraplyen op som Mary.

'Mary Poppins' på Det Ny Teater fra 17. Februar, 'My Fair Lady' på Det Kgl. fra 30. april

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post269

Teater i cyberspace

NyhederPosted by Pernille Bøg Wed, June 24, 2009 20:00:43

I morgen, torsdag d. 25. juni kl. 11.00, skyder Teaterbilletter.dk en landsdækkende teaterportal i luften. Den samler al professionel scenekunst i Danmark, og med et klik eller to kan du på scenen.dk få inspiration, overblik og nemt købe din teaterbillet. Gå på scenen.dk og køb dine teaterbilletter til næste sæson, uanset hvor du bor, og uanset om du er til børneteater, ballet eller Bitterfissen. Det er da en god teaternyhed at holde sommerferie på!

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post252

Talentspotter?

NyhederPosted by Pernille Bøg Sat, May 23, 2009 18:33:22

Måske er der en ny Nikolaj Lie Kaas, Sofie Gråbøl eller Thure Lindhart blandt årets afgangselever fra Statens Teaterskole. Tjek det selv ud, når det nye kuld åbner døren og byder dig inden for til intet mindre end to åbne forestillinger på Holmen. Oplev den forførende musikforestiling ”Lulu” eller Botho Strauss’ ”7 Døre” d. 21. maj kl. 17.00 og 20.30. Det gælder om at være hurtigt ude for at få en gratis billet, som du kan sikre dig ved at ringe på 32 83 61 00 kl. 10-12 på hverdage.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post247

Sidste show med Smadremanden

NyhederPosted by Pernille Bøg Sat, May 23, 2009 18:32:20
Det er sidste gang, Bager Jørgen, Smadremanden og Kim Tim med de dårlige tænder og den skæve tisser indtager Tivolis Glassal. Søren Østergaards vidt berømte Tivoli Varieté holder nemlig afskedsshow i år. Det sker bl.a. sammen med Peter Frödin, som sidste år lagde salen ned som bævende fakir. Og så er der kommet ny pige i klassen. Kongerigets Kisser (Kirsten Lehfeldt) er blevet overtalt til at trække i stramt trikot, og det bliver helt sikkert muntert. Premieren er 21. maj.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post246

Jude Law som Hamlet

NyhederPosted by Pernille Bøg Sat, May 23, 2009 18:31:01
En fast sommertradition står for døren, når fantastiske Kronborg igen i år åbner slotsgården for internationalt teater. Denne gang bliver det med ingen mindre end Jude Law i hovedrollen som den danske prins Hamlet. Der bliver helt sikkert rift om pladserne, så det gælder om at være hurtigere end din lokale Britney Spears ved tasterne. West End-kompagniet Donmar Warehouse spiller på Kronborg fra d. 25-30. august 2009, og du kan booke din billet på www.billetten.dk.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post245

Den brutale sandhed

NyhederPosted by Pernille Bøg Sat, May 23, 2009 18:29:40
Et dødsfald, et søskendepar og en brutal hemmelighed. Det er hovedingredienserne i skæbnefortællingen ’Forbrændt’, som spiller på Skuespilhusets Store scene.

Det unge talent Rune David Grue står bag den fængslende instruktion, mens Paw Henriksen og Heidi Colding-Hansen spiller søskendeparret, som må tilbage til deres mors hjemland i Mellemøsten for at finde ud af, hvem de i virkeligheden er. Spændingen er intens, spillet i topklasse og sandheden barsk. ’Forbrændt’ er på mange måder et stort drama.

Spiller til 24. Maj.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post244

K-chef i krise

NyhederPosted by Pernille Bøg Wed, January 21, 2009 21:22:51
Tjek Kommunikationsforums indlæg om K-chefer i en krisetid.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post238
Next »