Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Ikke for Hr. Jensen

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Thu, June 26, 2008 13:56:50

Det kongelige teaters ”Revy ’08” er alt andet end den folkefest, vi tænker på, når der spilles op til sommerens revyer.


Det handler om at være dansk, det handler om Danmark, og det handler om thailudere, værdikamp og kønskamp og ældrebyrde og kommunalt skrankepaveri. Det lyder da sådan set meget revy-agtigt – og så alligevel ikke.

Det kongelige teaters ”Revy ’08” med bl.a. Søs Egelind, Gordon Kennedy og Lars Mikkelsen er alt andet end folkefest. Den er både rå, sørgmodig, sjov, sofistikeret og noget navlebeskuende. Man har tydeligvis villet sætte nye kongelige standarder og 10-4 for det! Desværre bliver det kun til de sidste 4, hvad angår stjernerne, for revyen har ikke fundet sine helt egne ben at stå på.

Blandt højdepunkterne er et dansk pigekor med slagkraftige kanontekster, en sportskommenteret udgave af et 4 timer langt serbisk stykke og en skræmmende klam udgave af en dansk evergreen. Musikaliteten er i topklasse, og det er i det hele taget et utrolig stærkt hold spillere, Feigenberg har sat på banen. Nogle gange er det bare som om, at spillerne glemmer, hvilket ball game, de er i.

På den ene side vil de gerne score de gode gamle klassiske mål på Revy-købings hjemmebane i afdelingen for spøg og skæmt, pik og patter. På den anden side er det, som om de aldrig er kommet ud af Turbinehallernes afdeling for sofistikeret skævvridning. Og hvem skal egentlig købe billet til kampen? Tydeligvis ikke Hr. Jensen.

”Revy ’08” spiller til 6. september 2008 med bl.a. Søs Egelind, Gordon Kennedy og Lars Mikkelsen.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post209