Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Skru ned

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Sun, September 21, 2008 11:08:29

Musicalen ’The Wild Party’ på Gladsaxe Teater er banal, støjende og klichefuld.

Gladsaxe Teater har sat Andrew Lippa’s ’The Wild Party’ på plakaten med Maria Lucia, Caspar Phillipson og Nicoline Møller. En helt igennem banal musical om et ægteskab i krise. Han er voldelig, og hun vil tage hævn ved at planlægge den perfekte fest, hvor hun så vil ydmyge ham. Alle vennerne fra entertainer-miljøet er inviteret med, men helt uventet dukker en fremmed op. Mr. Black, som han hedder, skaber kaos og pludselig er der ét lig for meget. Okay, man kan leve med en banal historie, hvis musikken og showet bærer igennem. Det gør det bare ikke.

Det er helt tydeligt, at de holder et brag af en fest oppe på scenen, men publikum bliver ikke inviteret med ind, og det er forestillingens største problem. Vi er dybest set ligeglade med om de dør eller bliver ydmyget, og det bliver ikke bedre af, at karaktertegningen er klichefuld til det ubærlige. Der skal i mere end én forstand ”skrues ned” – ikke bare for orkesteret, der presser specielt Nicoline Møllers stemme. Hvis ’The Wild Party’ havde været et talentshow, så er jeg ikke sikker på, jeg ville have haft lyst til at se dem i næste runde. Det skulle da lige være Rikke Hvidberg som den lesbiske leguan. Hold øje med hende!

’The Wild Party’ spiller på Gladsaxe Teater til 15. November.

Det giver de andre:

Børsen 1*
Politiken 2*
Berlingske 3*
JP 4*

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post226