Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Psykopaternes paradis

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Sun, October 05, 2008 10:36:36

Bagerens ’Space Cabaret’ på Bellevue Teatret er queer, men mangler slag i bolledejen.

Blog Image

”Det er fedt at sniffe kaniner,” lyder det fra aftenens en-nossede sprechtstallmeister Kenneth Bager. Han ligner en tegneserie-klovn, der har fået elektrochok, og tilsyneladende vil festen i hans hoved ikke stoppe. Derfor inviteret han publikum indenfor i sit hoved til et syret teatertrip med Chaplin, Monroe, John Travolta, enæggede tvillinger og en helvedes masse kaniner. Hoppende, kneppende, sniffende. Inde i Bagerens hoved slår de tre filminstruktører Charlie Chaplin, David Lynch og Tarantino nemlig brød op. Opskriften lyder på 1 del stumfilm, 2 dele vold og 3 dele syre tilsat clubbing med dj’ens dunkende elektrolyd og cirkuset vovestykker. Nå ja, og så selvfølgelig den fede billedstorm, det hele er sukkerglaseret i: Alice i eventyrland. Selv kalder han det en Space Cabaret assisteret af dygtige dansere, Al Agami og Thomas Bang og med himmelsk vellyd fra Aura og Louise Fribo.

Trut i trompeten
Det er muligvis et paradis for psykopater, der er inde i bagerens hoved. Det er muligvis et teaterfix, der er skudt ned i en gal blodåre, eller måske er hele balladen ganske simpelt en hyldest til klovnen. Mest af alt er det nok bare en teater strengeleg, der ligeså godt kunne finde sted nede bag Halmtorvet i de barakker, hvor der hvert år holdes et brag af en queer-festival. Her findes menneskeracen i alle afskygninger og udsmykninger. Med og uden nosser. Og der er sikkert også plads til dem, der som Bageren selv, blot har en enkel bolle tilbage. I hvert fald er der ikke meget slag i bolledejen tilbage efter første akt, men der er fan’me trut i trompeten: respekt for big bandet.

Spiller på Bellevue Teatret til 25. oktober.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post227