Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Fucked up ungdom

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Mon, October 13, 2008 13:10:05

Fræsende desperadoer indvier Gasværkets nye ungdomsscene.

Gasværket har smækket en helt ny scene og et antal stolerækker op i foyeren foran baren, og så er der ellers lagt op til lidt over en times teater for unge, om unge og af unge. I forestillingen ’CORE’ om de fire venner Mathilde, Karoline, Kasper og Alex står skuespillertalenterne Laura Christensen, Julie Ølgaard, Pilou Asbæk og Laus Høybye på scenen. De fyrer den af til Line Mørkebys tekst om at være ung og føle sig tom indeni. Om venskab, misbrug og afmagt. Det er overgearet, hype desperadoungdom, der er så opkørt, at hulhedens efterklang runger i den store Gasbeholder.

Grænseløst overdrev
Den smukke Mathilde er netop vendt hjem fra en tur til Østen og er flyttet ind i en mega nice lejlighed. Her møder vi hende, lige inden vennerne dukker op og gakker ud til det helt store genforeningsparty. Det viser sig, at den eksotiske dannelsesrejse ikke mindst har været en flugt væk fra et misbrug og en kæreste, der ødelagde hende – selvsamme Alex, som nu igen står i hendes lejlighed med sit charmerende smil, letkrøllede jakke og slidte blomsterbuket. Han er umulig at flygte fra, for han er billedet på Mathildes indre tomhed, på længslen efter at høre sammen og på at mærke sig selv. Hun ved, at han ødelægger hende, men hun kan ikke forlade ham, for hun er blevet afhængig af hans grænseløse overdrev.

’CORE’ er hamrende relevant ungdomsteater, der viser os et billede på en ”Se mig”-generation, der er totalt fucked up. Det er enkelt, og det er knageme godt spillet af de fire unge.

’CORE’ spiller på Gasværkets nye foyerscene til d. 25. oktober.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post228