Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Shakespeare - nu med spejdersmølf

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Sun, December 07, 2008 12:51:33

Der er gået Gintberg, liderlighed og skuespiller-spas i good old Shakespeare.

Med ”En skærsommernatskomedie” springer Jan Gintberg ud som pædagogisk tropsfører udi Shakespeares alfeskov og kærlighedskomedie. Iklædt tylskørt og narrens skæve smil tager spejdersmølfen det unge publikum ved hånden og leder dem ind i liderlighedens ældgamle forvekslingsspil, der i virkeligheden skal mere end en garvet teaterprofessor til at finde hoved og hale i. ”En skærsommernatsdrøm” har alle dage været en underlig sammenstuvning af sex og skuespiller-spas. Og det er da også dét, der er tilbage på Nørrebro – nåja og så med et ordentligt skud stand up om mænd og kvinder.

Klassikerpolitiet kan altså godt holde sig væk fra Ravnsborgsgade, for nok er der blevet banket til Williams blankede vers og sparket til de sproglige blomster, men der er blevet åbnet for den nutid, der altid skal være plads til. Shakespeare står endnu om man så må sige.

Og selvom de fleste nok kommer for at se den sjove spejdersmølf, så sker det med et skuespillerhold i ryggen, som selv gammelsmølf kan være stolt over. Marie Louise Wille, Mette Horn, Søren Malling, Ditte Hansen, Tom Jensen og Kristian Halken mestrer alle seks både de krævende versefødder og det komiske talent. Det kan godt være, der indimellem går satireaften på DR2 og stand up-selvsving i den, men Nørrebros Teater holder, hvad de lover: en totalt grineren aften, hvor du i øvrigt finder ud af, hvad alle mænd i virkeligheden drømmer om: Nesfisse. Den skal bare røres rundt i to minutter.

En skærsommernats komedie spiller til 31. Januar ’09

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post232