Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Flot verdenscirkus

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Fri, October 23, 2009 13:31:13

Cirque Du Soleils show ’Saltimbanco’ er flot, men sparker ikke benene væk under én.

Der er ikke megen teltdug og savsmuld over Forum, hvor canadiske Cirque Du Soleil har slået sig ned på deres verdensturne. ’Saltimbanco’ hedder showet fra 1992 med den underlige titel, der betyder ” at hoppe på en bænk”. Og hoppe det kan de i hvert fald de godt 50 artister fra 20 forskellige lande, der fylder Forum i spraglede heldragter og store næser. Men de kan også så meget andet: danse, jonglere, springe trapez så det gibber i salen, køre baglæns på cykel, mime og lave klovnestreger. Og så kan de tage så meget pis på publikum, at man bliver svimlende lykkelig over, at man ikke har billet på første række.

Næsten for lækkert
På mange måde er ’Saltimbanco’ et klassisk cirkusshow, og så overhovedet ikke alligevel, fordi konceptet er gennemkomponeret og gennemkoreograferet som én lang cirkusballet. Der er ingen tvivl om, at ’Saltimbanco’ er et flot, fascinerende og professionelt show. Det er nogle drøndygtige artister, men det skal de sørme også være. Det er jo ikke et hvilket som helst cirkus, der besøger byen! Men selvom ’Saltimbanco’-artisterne er dygtige, og selvom showet er flot og underholdende, så kommer det i al sin lækkerhed til at mangle det hjerte, der får en gammel cirkushest til at vrinske af fryd. Opskriften er næsten for lækker og afviklingen for mekanisk. Det må gerne lugte lidt mere af savsmuld.

I Forum til 1. November

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post260