Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

De kære forældre

------------------------------ ArtiklerPosted by Pernille Bøg Wed, September 08, 2010 20:21:13

Yasmina Reza blev kendt på komedien KUNST om venskab og et hvidt lærred til en kvart million. I BLODBADETS GUD fra 2006 kaster den kvindelige franske dramatiker sig over endnu et brandfarligt emne nemlig børn og i særdeleshed deres forældre. Her er spørgsmålet ikke, ”Hvorfor drikker Jeppe?” men derimod ”Hvorfor slår 11-årige Ferdinand fortænderne ud på Bruno?” Og det kan der være mange grunde til, men én ting er sikkert, og det er, at der hverken er noget galt med favoritynglen Ferdinand eller ønskebarnet Bruno. Man skal som bekendt kende børn på deres forældre, og hos Reza udvikler et politisk korrekt forældre-forsoningsmøde sig da også til en underholdende og hårdtslående affære midt i dagligstue overskudsidyllen. Under den pæne overflade lurer den edderspændtrasende sårbarhed, og når den svinger sin uppercut, gælder det om at holde sig uden for slag-linjen. Odense Teater har lagt instruktionen i hænderne på Kim Bjarke, som har et særligt blik for komikken og den grotesk vredne dagligdag. Lad os håbe, han vrider armen hele vejen rundt på dagligstuekomikken.

Blodbadets Gud, fra 15. april, ma-fr kl. 19.30, lø. kl. 16. Billetter: 225-250 på Billetnet og Odense Teater, Jernbanegade 21, Odense C

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post273