Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Fissefissefezfez

------------------------------ ArtiklerPosted by Pernille Bøg Wed, September 08, 2010 20:22:13

Lad det være sagt med det samme, jeg elsker Ørkenens Sønner og alle deres pubertære, perverse, originale indfald og udfald. Og med showtitlen VARM LUFT I CANAL GRANDE kan det da kun blive endnu en lummer aften i selskab med de fire sjofle stådrenge, når de drager mod sydens himmelstrøg. Denne gang er logebrødrene draget til Venedig, hvor den solbrændte Alfonzo fører sin blankpudsede Gondol frem og tilbage i de snævre kanaler til kvindernes hvinen under ”Sukkenes Bro”. Lyder det ikke lovende? Jeg synes det. Og husk, der er mødepligt i Glassalen! Fissefissefezfez.

Ørkenens Sønner, fra 14. april-21. maj 2011, ma-fr kl. 19.30, lø. kl. 16.00. Billetter: 398-428 på Billetnet og Tivolis billetcenter, Vesterbrogade 3, Kbh. V.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post275