Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Tyrkiske fristelser

------------------------------ ArtiklerPosted by Pernille Bøg Wed, September 08, 2010 20:22:36

Det lokale teater i Allerød, Mungo Park, er et af de få teatre, der skaber forestillinger om det, der sker lige uden for deres dør. Det er teater, der tager den lokale puls på samfundet og som flere gange har ført de nye danskere ind på den intime scene. Her er en danmarkshistorie, der også skal fortælles. Og det bliver den i forestillingen ET ANDET STED, som følger en tyrkisk familie i Danmark gennem tre generationer. ’Et andet sted’ er pigen Songüls historie om at være fanget mellem ældgammel familietradition og moderne frisind. En splittet identitet, der har sat sit præg ikke bare på den unge generation, men også på dem, der kom til Danmark i 60’erne og som blev. Mungo Park viser sig gang på gang som et spillested, der er værd at holde øje med. Det er ikke altid, der kommer stor kunst ud af det, men teatret spiller en vigtig rolle i det brogede teaterdanmark.

Et andet sted, fra 8.-15. april, to-fr kl. 20.00, lø. kl. 17. Billetter 40-230 på Billetnet og Mungo Park, Fritz Hansensvej 23, Allerød.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post276