Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Kvinde kend din scene

------------------------------ ArtiklerPosted by Pernille Bøg Wed, September 08, 2010 20:23:18

Mens der for en gangs skyld er rigtig godt gang i teaterdebatten herhjemme (hurra!) efter Teaterudvalgets rapport om scenekunstens kvalitet, så strammer Livvagternes Cecilie Stenspil sit korsage på Det Kgl. Teater. Det har der ellers også været heftig snak om – altså ikke korsaget, men om en gennemstatsstøttet Nationalscene overhovedet må spille ”MY FAIR LADY? Ja, selvfølgelig må de da det, og i mine øjne er det også at stramme den, når man på forhånd bandlyser bestemte scenekunstgenrer fra Nationalscenens spillerum. Spørgsmålet er nemlig ikke, hvad Nationalscenen må spille, men hvad Nationalscenen gør ved spillet. Det er jeg til gengæld rigtig spændt på at se. Søren Pilmark får som Professor Higgins æren af at lære sin Eliza alias Cecilie Stenspil lydefrit at sige ”En snegl på vejen..”, og alt det andet, som hører med til at være en rigtig ’lady’, så hun kan underholde herrerne og være dårende dejlig. Væk med blomsterpigen og skraldemandsdatteren. Det er stærke sager i 2010 – så et eller andet skal de jo gøre, for at vi ikke kollektivt knækker os på Gamle Scene.

My Fair Lady fra 30. april – 5. juni, spiller på udvalgte dage i spilleperioden kl. 19.30. Billetter på Det Kgl. Teaters hjemmeside, Billetnet og Billetkontoret på Skt. Annæ Plads 36, Kbh. K

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post277