Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Gang i undergrunden

------------------------------ ArtiklerPosted by Pernille Bøg Wed, September 08, 2010 20:23:50

Og der er jo nok et eller andet om snakken om, at musicals kan sælge billetter – spørg bare direktøren på Det Ny Teater. På Aalborg Teater ruller de nemlig også den røde løber ud for musicalgenren. Denne gang er det Broadway­musicalen GUYS AND DOLLS, der skal få Jylland til at gå i teatret. GUYS AND DOLLS har musik og tekst af Frank Loesser, som har fundet inspiration i journalisten Damon Runyons skarpe og skæve fortællinger om New Yorks underverden i 1930'erne. Her lever ”Al Capones” gangstere, kortskørtede tøser og selveste gambleren Nathan Detroit, der under sin sidste store indsats får sat for meget på spil. Ikke mindst den ustyrlige kærlighed. Makkerparret Mikala Bjarnov Lage og Niels Søren Hansen har før haft held med musikken i Aalborg bl.a. med Kiss Me, Kate, The Full Monty, og Jesus Christ Superstar. Med sig har de denne gang Carsten Svendsen som Nathan og hans storsnøftende og meget nasale forlovede Tine Gottfelf. De har noget af et hold bag sig, og man skal vist gå rigtig galt i byen, hvis man ikke skal få en fest ud af Guys and Dolls. Om der kommer kunst ud af det – se, det er et andet spørgsmål.

Guys and Dolls fra 1. maj - 15. juni ma-fr. kl. 19:30, lø. 16. Billetter 90- 250 på Billetnet og Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post278