Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Dansk på Knutzonsk

------------------------------ ArtiklerPosted by Pernille Bøg Wed, September 08, 2010 20:24:09

Et stykke nyskrevet dramatik med titlen BIRKEHYTTEN. Det kan der næsten kun stå én dramaslam-kvinde bag. Selvsamme urkraft som har skrevet rablende præcise og finurlige dialoger til senest ’Håndværkerne’ om det polske team, der får revet mere ned, end de får bygget op. Og så er der jo ’Guitaristerne’, der spiller og spiller på livet løs over hele landet til minde om visesangeren John Hansen med det udødelige nummer ”Hvor fa’en er min lighter?”. Hun har noget med titler, der død og pine skal være substantiver i bestemt form hende dramatikeren Line Knutzon. ’Birkehytten’ får urpremiere på Mungo Park i Allerød, der gang på gang viser sig som et spillested, der er værd at holde øje med. Det har måske været lidt sløvt på den seneste – men okay, sådan er det jo. ’Birkehytten’ kan til gengæld meget vel blive et af årets højdepunkter. Det var nemlig også på det lille intime teater, at vi første gang kunne opleve ’Guitaristernes’ klimbren og hakken på hinanden. Det var årets svedigste grin den sæson, så forventningerne er store til dramatikeren, der denne gang er på en særlig mission. ”Jeg har altid været mere optaget af, hvordan sproget lyder, end hvad handlingen er. I ”Birkehytten” vil jeg kun skrive ud af den tangent. Jeg vil skrive om vores rytmiske og urytmiske kommunikation,” siger hun om rejsen til Birkehytten. D’ ska’ nok bli’ sjåwt!

Birkehytten, 28. april – 26. juni. Spiller to-fr. kl. 20 lø. kl. 17. Billetter fra 40-230 DKK på Billetnet og Mungo Park, Fritz Hansens Vej 23, Allerød.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post279