Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Trafficking i Dansehallerne

------------------------------ ArtiklerPosted by Pernille Bøg Wed, September 08, 2010 20:28:21

Det er ikke hver dag dans og politik rimer. Det er heller ikke hver dag, en danseforestilling er ’uegnet for børn under 15 år’. Til gengæld sker det mange gange hver eneste dag, at et barn eller ungt menneske bliver handlet som sexslave, og det er netop det, dansekompagniet Mute Comp, sætter bevægelser til i første del af deres kriminal-trilogi ’KNOCK ON UNPAINTED WOOD’ om trafficking. Det er Kasper Ravnhøj og Jacob Stage, der står bag kompagniet, og når der er nyt fra de to dansehanner, plejer der at være noget at komme efter. Deres forestillinger er tit fortællende, legende, fysiske (physical theare kalder de sig selv) og ikke mindst hamrende musikalske, og nu prøver de altså også kræfter med den politiske dans. Koreograferne har rejst i Polen og Cambodja og har haft tæt kontakt til centrale humanitære organisationer som HopeNow, Safe and Alive og Reden International. Musikken får også denne gang en særlig status, når det fremadstormende polske rockband PCHELKI / THE FLEAS spiller live til hver opførelse. Til maj er Mute Comp på banen med 2. del af trilogien, hvor de med ’FUBAR – Fucked Up Beyond any Recognition’ – skaber en sort komedie om våbenhandel og mænds fascination af våben.

Knock on unpainted wood, Dansehallerne, 27. august - 18. september 2010, ti-lø kl. 20, billetter til DKK 60-130. Billetter via Billetten.dk

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post288