Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Det svimlende format

OmtalerPosted by Pernille Bøg Fri, September 10, 2010 19:49:20

Fra det lille til det store, ja nærmest svimlende format. På Det Ny teater svæver nannyen MARY POPPINS igen i en superphantaphænomenogenialilistisk energisk opsætning, der samtidig også er lille lovlig traditionel og med lidt for meget sukker på skeen til min smag. Frk. Poppins indtager scenen samtidig med hendes flyvende venner fra Gasværkets COME TOGETHER, og er man tvunget til at vælge mellem teater til publikummer uden højdeskræk, så synes jeg, man skal gå i Gasbeholderen. Her blev jeg blæst bagover af en helt anderledes Beatles lyd, og en opsætning, der knaldede helt ud i alle farver, syrede kostumer, der fulgte årstiderne og den syrede side af Beatles-trippet. Størst indtryk gjorde Jimmy Jørgensen, der som forsømt barn og vred ung mand skriger efter kærlighed i ”LOVE, LOVE, LOVE” for dernæst at dingle rundt i verdensrummet i en skønsom blanding af Kvium-melankoli og den ulykkelig klovns længsel.

Mary Poppins, Det Ny Teater, September-november kl. 19.30. Priser DKK191-608 via Teaterbilletter.dk, billetnet og www.detnyteater.dk samt 3325 5075.

Come Together, Gasværket

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post291