Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Det lille mirakel?

OmtalerPosted by Pernille Bøg Fri, September 10, 2010 19:49:54

Samme Christoffer Berdal stod bag instruktionen af sidste sæsons perle af en lille forestilling ”En Smule Stilhed før Stormen” på Husets Teater af Theresia Walser. Direktørparret på Halmtorvet Mads Wille og Simon K. Boberg har tradition for at åbne teatrets døre for flere af nutidens europæiske dramatikere og I MORGEN I QUATAR er ingen undtagelse. Dramatikeren er den samme, men instruktionen er denne gang lagt i hænderne på Alexa Ther. Hun er en af de instruktører, jeg har det blandet med, og hendes opsætning af Uterus på Husets Teater i sidste sæson var ikke blandt mine favoritter. Det betyder jo ikke, at hun ikke kan ramme I MORGEN I QUATAR klokkerent, for hun er bestemt en kvinde med sans for det lille format med hyldest til pauserne, sproget og personinstruktionen. At det bliver svært at komme udenom i denne forestilling er helt sikkert. Den dramatiske situation er klassisk: en gruppe af mennesker, der ellers ikke kender hinanden, bliver fanget i en af livets uvisse tidslommer. De reagerer hver på sin måde i dette usikre rum, hvor falske identiteter aldrig overlever, og kun de hudløse, ærlige, desperate, rådvilde rene følelser står tilbage. Hvem er jeg? Hvor er jeg? Hvorfor er jeg her? Hvad er i virkeligheden, virkeligheden? Til dem, der så ”Ingen møde nogen” på Huset i sidste sæson, så sender scenografen Edward Lloyd Pierce kærlige hilsner. El-pærernes poesi fra had-kærlighedsrummet er skiftet ud med togvognens lysstofrør. Elegant!

I morgen i Quatar, Husets Teater, 11.sept- 16. okt. kl. 20, lø. kl. 15.00. Pris fra DKK 35-180 via teaterbilletter.dk eller billettelefon 33 25 13 76.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post292