Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Pengecirkus

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Fri, October 15, 2010 18:12:31

Nu vi er ved censur, så er det ikke mange uger siden, Abba-komponisterne Björn Ulvaeus og Benny Andersson så det som politisk misbrug og truede med sagsanlæg, da Pia Kjærsgaard blev hyldet på DF’s årsmøde. Sagen nåede dog at blive afblæst, inden den for alvor udviklede sig, for DF har svoret overfor The ABBA Pappas, at det ikke vil ske igen. Nu gælder det den ægte vare, når musicalen MAMMA MIA finder vej til Tivolis koncertsal med et cast på 33 sangere og et overvældende forsalg.

Og så er det nok også slut med modet og provokationen, for ’Mamma Mia the Musical’ er et klokkeklart eksempel på den kommercialisering af teatret, Teaterudvalget har sat fingeren på i den rapportvision for dansk teater, som lige nu er ved at få det politiske dødsstød.

Jeg siger ikke, at der pr. refleks er noget galt i det kommercielle teater, og at det pr. automatik står i modsætning til det kunstnerisk interessante, men samlebåndssucceser tilfører ikke dansk scenekunst særligt meget mod eller udvikler det noget nyt sted hen, men tværtimod alene – det må man da håbe – tilfører producenterne en masse ”Money, money, money”. Derfor kan det jo godt bliver en underholdende aften i koncertsalen. Der skal i hvert fald gå meget galt, hvis det ikke bliver det med det setup. Nicoline Siff Møller er Meryl Streep.

Mamma Mia, 15. okt.- 31. december, skiftende spilledage og spilletidspunkter, pris DKK 250-630. Billetpriserne er inkl. entré til Tivoli i de perioder, hvor Halloween i Tivoli og Jul i Tivoli har åbent. Billetter kan købes hos Tivolis Billetcenter, Vesterbrogade 3, tlf. +45 33 15 10 12, eller hos BilletNet, tlf. +45 70 15 65 65. På billedet Nastja Arcel, Nicoline Siff Møller og Pernille Schrøder, spiller henholdsvis Donna, Bibi og Tanja - Foto: PER SE ApS

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post300