Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Flemming Show

TeateranmeldelserPosted by Pernille Stokholm Bøg Sat, October 30, 2010 20:32:09

***

Der er for meget Flemming og for lidt Frank over Sinatra Night på Park Café. Showet savner instruktion og forførelse. Carøe er stadig croonerkongen i dansk showbizz.

Sinatra Night med Flemming Enevold markedsføres som et dinnershow, men lever hverken op til 'dinner' eller 'show'-delen. Sinatra Night er dybest set en lille jazzkoncert med Flemming Enevold og Big Band med strygerpiger, og Park Cafés køkken har svært håndtere de mange kuverter.

Først kvart over 22 går Enevold på. Han får efterhånden sunget sig varm (i modsætning til maden) , og stemmen fejler jo ikke noget. Det har vi fået bekræftet gennem hans efterhånden lange teaterliv - men det gør showet. Der er der nemlig ikke.

Er der en instruktør til stede?
Kort sagt er der for meget Flemming og for lidt Frank over aftenen, og her skulle der nok være truffet et klarere valg måske med hjælp fra en instruktør, der kunne have tilført mere til fundamentet for aftenens show, som alene hviler på en mands kærlighed til Sinatra. Denne mand, der er vokset op i et hjem med klaver, mangler en rolle og en instruktør, der kunnet have skåret til, samlet trådende og aflivet de værste skabagtigheder. Det virker simpelthen kunstigt, og det er svært at finde ud af, om man har været til udviddet familiefest "hjemme hos Flemming" eller til undervisning på rymtekons i Sinatra. Til dinnershow? Nej. Og hvad laver den pause midt i det hele? Man når jo aldrig af blive forført af hverken mand eller musik - det hele ender, før det knap nok får begyndt.

Der skulle meget til at slå Michael Carøe i Sinatra-kategorien, og for mig er han stadig den absolut mest cool og charmerende croonerkonge, vi har i dansk showbizz.

Spillested: Park Café, Østerbrogade 79, 2100 Kbh. Ø. Spilledage: 29. oktober, 5. 10. 12. 19. og 26. november samt 3., 10. og 17. december. Pris: 795 kr. for show og tre-retters menu eksklusiv drikkevarer. Billetbestilling: www.parkcafe.dk. Foto: PR-foto.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post303