Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Rigtige mænd

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Sun, October 31, 2010 21:17:01

”My Way” sang Frank Sinatra i 1969 og anslog uden at vide det også grundtonen for en hel iPhone-generation, der realiserer sig selv i costumizing og et evigt teenagerliv med hang til hættetrøjer, baggy jeans og mig, mit og mine.

Måske er det en af grundene til, at Frankie Boy lige nu kan opleves på både Bellevue Teatret på Strandvejen og fem kilometer længere inde ad Østerbrogade, hvor Park Café omdannes til 50’er natklub. Begge steder søger to metroseksuelle mænd i midten af livet , Michael Carøe og Flemming Enevold, nemlig tilbage til gode gamle farmand. Tilbage til den gang en mand var en mand, der kunne croone blødt og blidt i sit stiveste puds og swinge med et big band af fuldfed vellyd i ryggen.

Jeg hører til dem, der ikke kan få nok af de gamle croonere og finder entertaineren Carøe lige dele cool og charmende i hans nye show ”That’s life!”. Flemming Enevold skal godt nok presse skjorteflippere på sit friday night dinner show for at give Carøe kamp til stregen – men okay, som Sinatra synger ”What is a man? What has he got? If not himself.”

Jeg glæder mig i hvert fald til at se fantomet og Jean Valjean på hat med Sinatra. Sidst han sang ”Bring ham hjem” fra barrikadernes krudtrøg på Det Ny Teater, fik han mig til at græde.

Sinatra Night, Park Café, spiller fra d. 29. okt. og hver fredag frem til foreløbig d. 17. dec., pris DKK 595 for show og trerettersmenu ekskl. drikkevarer, billetter på tlf. 7033 3222 eller parkcafe@parkcafe.dk

Læs min anmeldelse af showet her på siden

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post305