Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Ligegyldigt ævl og kævl, sniksnak og tåbeligt pjat og pyller.

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Sun, October 31, 2010 21:18:47

Jeg elsker Rytteriet. Jeg har downloadet alle afsnittene fra dr.dk/p2/rytteriet. Jeg overgiver mig til snobberne, og jeg plager, hvem jeg kan med Rasmus Botofts ”Den lille gombas”, og ja, jeg er også træt af ligegyldigt ævl og kævl, sniksnak og tåbeligt pjat og pyller. Derfor havde jeg også mine bange anelser, da Rytteriet med hele svineret, inklusive Bodil Jørgensens ulidelige neurotikermor med den alt for blå øjenskygge, for nylig skulle til at rykke ind på tv-skærmen i den bedste sendetid.

Det kunne jeg godt have sparet mig. DR2 og Rytteriet er et flot par, og Rytteriets mange markante figurer (tænk bare på Nis Bank-Mikkelsens nøgne krop i lænestolen!) er en gave til den tit ret overfladiske og rapzappende comedygenre. Nu er spørgsmålet selvfølgelig, om RYTTERIET LIVE er tungt nok til Bellevue? Nok holdt radio til tv, men holder radio også til teatrets 3D-format? Noget snedigt skal der jo gøres alene for at få de mange skift mellem Erik og Else, Fritz og Poul, Trines mor og manden i skabet til at fungere.

Vi er nogle, der husker, hvor grueligt galt det gik, da deres kvindelige pendant ”Normalerweize” med Lærke Winther og Anna Neye rykkede ind i Arne Jacobsens klassiske bygning på nogenlunde samme tid sidste år. Teatrets store rum afslører alt – også meget mere end Café Teatrets foyer, hvor Buch og Botoft alias Dusk og Bomholt har huseret med deres ravkæder i flere sæsoner. Min kærlighed til de unge herrer og genkendelsens glæde er stor, me’en: nu skal der også nye boller på suppen. Eller skulle man sige: ”Nu bliver det farligt. Men I skal længere ind”. Det her er ikke for tøsedrenge.

Rytteriet Live, spiller fra d. 4. nov.- 18. dec., ti. til lø. kl. 20.30, pris fra DKK 120-345, via Billetten, teaterbilletter.dk eller Bellevue Teatrets billetkontor på 3963 6400. PR-foto

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post306