Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

En ny Tornerose

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Sat, November 27, 2010 09:06:53

En ny TORNEROSE bliver til i disse dage af supertalentkoreografen Christopher Wheeldon. Da San Francisco Ballet gæstede Tivoli i sommer gjorde han sig bemærket med ”Within the Golden Hour” som aftenens højdespringer.

En tro forrædder
Wheeldon er en koreograf med sans for både det klassiske trinsprog, det moderne twist og noget så forløsende som ballethumor. Forlægget er Petipas fra 1890, og der skal lige dele respekt og mod til, når klassiske værker nykoreograferes eller opdateres. Respekt, fordi man ellers ligeså godt kunne lave sit eget. Mod, fordi man bliver nødt til at sparke værket ind i den tid, som publikums antenner er udviklet til. Man skal være en tro forræder, og det potentiale ejer Wheeldon.

Cavallo danser af
Der er hele seks Torneroser, der får lov at danse partiet, nemlig Gudrun Bojesen, Kizzy Matiakis, Jodie Thomas, Susanne Grinder, Amy Watson og Caroline Cavallo. Cavallo danser af i partiet d. 15 december, så den dag er der sat et stort kryds i min kalender. Hun er en danser som med sin tekniske præcision, sårbarhed og styrke har givet balletpublikummet uforglemmelige oplevelser.

Solodanser Caroline Cavallo danser af i Tornerose den 15. december 2010 - efter 21 år ved Den Kongelige Ballet.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post317