Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Ny dansk dramatik i Aalborg

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Sat, November 27, 2010 09:30:24

HJEM TIL JUL på Aalborg Teater er ny dansk dramatik af Kristian Erhardsen iscenesat af Rolf Alme.

Situationen er klassisk. To brødre har valgt hver sin vej ud af parcelhusprovinsens helvede. Den ene ved at ty til storbyens håb og løfter om høj puls. Den anden ved at trille ubekymret rundt i sit evige teenagerliv som var det et hamsterhjul. Nu bringer julen dem sammen, og det kommer der til at dufte både brunt og brændt af.

Seks stjerner fra Lyding
Scoopet er ikke så meget teksten som instruktøren, der med et klart greb får personer og situationer fra provinshullet til at underholde og røre. For selvom alvoren banker på i ”Hjem til Jul”, så er det en komedie, Kristian Erhardsen har skrevet. Rolf Alme har tidligere stået bag bl.a. ”Elektra” og ”A Clockwork Orange” på Aalborg Teater, og skal man tro Jyllands Postens anmelder, så er ”Hjem til jul” seks stjerner værd.

Spiller lige nu

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post319