Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

En usædvanlig scenekunstner

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Mon, December 13, 2010 17:18:32

’ERARITJARITJAKA’. Det lyder mest af alt som et nyseanfald, eller i hvert fald som noget, der skal få selv den mest teaterglade publikummer til at holde sig på afstand af Nationalscenen. Men der er nu flere gode grunde til ikke at lade sig skræmme af den tilsyneladende smittefarlige titel. ’Eraritjaritjaka’ er nemlig aboriginialsk og betyder noget i retning af ”længslen efter det tabte”. Der er altså ikke så meget prosit som poesi over gæstespillet af det tyske musikteaterfænomen Heiner Goebbels.

Goebbels er en alsidig kunstner. Komponist. Sceneinstruktør. Professor i ”Anvendt teater”. Det er ikke en DNA-streng, man støder på hver dag, og hans forestillinger er da også kendt for at være en oplevelse ud over det sædvanlige med en særegen kombination af musik, installationskunst og en form for visuel teatermagi.

’Eraritjaritjaka’ er fra 2004, og at dømme på den succes, den har turneret verden rundt med, kan man ikke være i tvivl om, at Goebbels anslår en almenmenneskelighed, som går rent ind uanset om man er fra København eller Cape Town.

Eraritjaritjaka, gæstespil af Heiner Goebbels (med danske overtekster), 10.-11. december, pris DKK 75-395, billetter på www.kglteater.dk

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post321