Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Overladt til fantasien

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Thu, April 21, 2011 12:11:38

Catherine Poher. Når man hører dette instruktørnavn, så er der grund til at købe en teaterbillet. For ikke ret længe siden kunne man på Det Kgl. Teater opleve hendes poetiske forestilling ”På den anden side”, som var en slags Alice i eventyrland-fortælling om pigen Leonora, der med sin bamse i favnen drager af sted på en farefuld rejse. Et ægte eventyr om at søge ud og komme hjem igen – som forvandlet.

Politikens anmelder Monna Dithmer skrev blandt andet: ”Brødrene Grimm må have hvisket barske børneeventyr i øret på instruktøren Catherine Poher, en prisveteran inden for børneteatret, der svarer igen med at lade en besættende poetisk fabel folde sig ud i Skuespilhuset, fuld af grotesk humor og anelsesfuld billedkraft.”. Det hele er trygt og gysende overladt til fantasien i denne instruktørs hænder, som nu er tilbage med forestillingen ”DU MÅ VÆRE EN ENGEL, HANS CHRISTIAN” fra 2006, og det er ikke en hvilken som helst Hans Christian, der er tale om. Det er Andersens eventyrunivers, som bliver serveret ved et fødselsdagsbord – dog uden skøre hattemagere og syvsovermus.

Forestillingen fik i 2006 en Reumert for bedste børneforestilling, den har været en tur omkring Broadway, og nu er der så to spilledage til Københavnerne. Hvor er det skønt at have noget til gode.

Du må være en engel, Hans Christian – fra 7 år, Skuespilhuset, spiller d. 4. og 5. feb

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post329