Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Ztrippertizzesjov

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Thu, April 21, 2011 12:12:46

Der er sikkert også både blandet rastløshed og forlystelsestrang i den vanvittige komiker Søren Østergaard, der som bekendt ofte går sine egne veje – med eller uden trikot og flyvergebis.

Nu tjekker den originale gakkede gøgler ind på Bellevue Teatret med sit ’Zhow’ som en blanding af godmodig frømand og croonerkonge. Kermit og Frank Sinatra er forbilledet for den skizofrene zhowman, der lover at genopfinde det klassiske show i Klampenborg. Det er noget af en mission, men hvis ikke Søren Østergaard sku’ ku, hvem sku’ så ku’ ku’?

Vi savner jo hans Zirkus Nemo, der har blik for livets små store øjeblikke med verdenskunstnere, der kan slå kolbøtter, måle luften, danse med wienerbrød og smadre flødeboller. Og den lyst skal også nok blive stillet.

Østergaard har hentet tryllestripperen Urzula Martinez’ søster Susannah ind i sit zhow, og hun kan både klæde sig af og trylle ting frem fra de mest intime steder. Til Århus Festuge blev billetterne til hendes show ’Hanky-Panky’ revet væk på et øjeblik, og mon ikke hun også kan få Københavnerpublikummet op at stå.

Østergaard er blevet 50, og tidligere på sæsonen lagde direktør Kølpin hus til hans charmerende croonerkollega Michael Carøes midtvejskriseshow ’That’s Life’. Her var det såmænd også Frank Sinatra, der blev hevet op af hatten som det klassiske mandeforbillede, ligesom Frankieboy var hele grundlaget for Flemming Enevolds Sinatrashow på Park.

Det ligner en mandegeneration, der synger ’do be do be do’ hele vejen ned til Dr. Assing, og hvis lystfix denne gang hedder tryllestrip. Hvad er der nu galt med kaniner og hvide duer?

Søren Østergaard Zhow, 10. feb-5. mar. 2011

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post330