Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Krimikomedie fra de varme lande

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Thu, April 21, 2011 12:25:18
FAR SKAL DØ, lyder den drabelige titel på Sergi Belbels nyskrevne drama til Husets Teater, der har noget med verdenspremierer og skræddersyet dramatik til udvalgte skuespillere.

Sergi Belbel skrev i 2006 stykket ”Mobil” til teatret og året efter ”I Toscana”. Det var den gang, teatret hed Plan B og holdt til i Magstræde, men også den gang var det Ellen Hillingsøe, dramatikeren havde kastet sin kærlighed på, og det kunne mærkes.
Jeg kan stadig se for mig, hvordan hun sitrede af intensitet og nærvær – feminin, sårbar og rå.

I ”Far skal dø” vil Ellen Hillingsøe som den topfrustrerede Anna gerne af med sin far, men Troels II Munk viser mere modstand, end hun havde regnet med. En ægte krimikomedie, der passer godt ind i tidens fornemmelser for gyset og grinet.

Det bliver i sandhed noget andet end ægteskabsdramaet ”I Toscana”, som havde længslen efter den tabte kærlighed som omdrejningspunkt, men det er ingen hindring, at følelsesregisteret udvides.

Spiller på Husets Teater til 14.maj


  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post341