Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Menneskedyret

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Thu, April 21, 2011 12:29:08

Soloforestillingen 'Drift' rummer et paradoks. For menneskets drifter – sulten, magten, seksualiteten - er altid rettet mod noget, ligesom teatrets dramatiske drivkræfter bringes i spil mellem aktører. I ’Drift’ står den erfarne danser og performer Kitt Johnson alene på scenen.

Hun tager afsæt i Kirsten Hammans digt ”Jeg civiliserer mig om morgenen”, der i sin enkelhed sætter ord på, hvordan kammens morgenbevægelser gennem håret reder nattens menneskedyr af sig. Ved solopgang er vi alle mennesker igen. Kitt Johnson har tidligere vist stærke soloer som ’Stigma', 'Spejlet' og 'Rankefod' fra 2005, som hun selv siger ’Drift’ står på skuldrene af. Her undersøgte hun den evolutionelle hukommelse, mens hun nu sætter bevægelser til nutidens samfund. Kitt Johnson stopper ikke sin undersøgelse af verden med ’Drift’. I 2013 får ensembleværket ’Forum Humanum’ nemlig sin premiere. Et ambitiøst projekt som understreger, at afsøgningen af, hvem vi er starter med kroppen.

15. apr.-30. apr. på Københavns Musikteater

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post345