Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Oldekolle for kendisser

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Thu, April 21, 2011 12:29:38

I musikteaterforestillingen EVIG UNG er kroppene i den grad på scenen. Stivbenet, trissende og hørehæmmet. Vi møder en flok fallerede skuespillere, som ser tilbage på deres storhedstid på scenen. Ikke alle fik det rampelys, de havde drømt om, men der er masser af minder, der holder de gamle skrog sammen.

’Evig ung’ havde tidligere på sæsonen premiere på Nørrebro Teater, og en del af attraktionen ligger i al sin enkelthed i, at unge, kendte skuespillere spiller sig selv som gamle, mens de jammer til kendte hits fra fortiden. Oldekolle for kendisser - nu med swing.

Ideen er sjov i fem minutter, og så er der ikke meget mere i den. Så skulle instruktøren Heinrich Christensen på Aalborg Teater da have fundet veje ind i alderdommens hitparade, som Københavner-versionen aldrig nåede at opdage. Der skal nok blive grinet og klappet i Aalborg, men jeg undrer mig nu over, at et stykke med så få hjerneomdrejninger i samme sæson kan finde vej til to så store teatre. Det er lige til at få grå hår i hovedet af.

Spiller 15. apr.-9. jun. på Aalborg Teater

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post346