Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Trine Pallesen er den eneste ene

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Fri, April 22, 2011 12:34:11

Musical-versionen af DEN ENESTE ENE får en til at tro på, at den store kærlighed findes mellem køkkenlåger og kosmetiske indgreb.

Filmen er for længst blevet folkeeje, og det store spørgsmål er naturligvis: hvem skal spille Sidse Babett? Svaret er, det skal Trine Pallesen, og det er et godt valg. Hun har den sødme, charme og stemme, der skal til for at løfte den tunge arv.

Mon ikke instruktøren Mikala Bjarnov Lage klappede lidt mere end sidemanden, da Susanne Bier høstede en Oscarstatuette. Det giver forestillingen et ekstra PR-boost, selvom det nu ikke har knebet med at sælge billetter til de store musicals i år.

’Den eneste ene’ som fik en Reumert tilbage i 2006 for årets musikteater/show bliver forhåbentligt igen et levende bevis på, at teatret godt kan være underholdende, begavet og musikalsk på samme tid.

Spiller 20. apr.-7. jun. på Odense Teater

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post347