Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Til døden jer skiller

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Fri, March 02, 2007 00:39:45

'Kærestebreve' fører publikum ind i en livslang brevveksling mellem Andy og Melissa. En brevveksling, der får dem til at vokse sammen som træernes rødder under jorden, men som også står i vejen for en fuldt udfoldet kærlighed. "Det bedste og det værste, det er os", som Melissa skriver.

Der kan ikke sættes en finger på de to sikre teaterkæmper Bent Mejding og Susse Wold i rollerne som Andy og Melissa. Placeret ved siden af hinanden ved et sort skrivebord, klædt i sort og med to sorte hæfter foran sig som musikere. Det er en oplæst kærlighedsduet med anslag i 1937. Vi følger deres liv, fra de er 7 år til Melissas død med alt, hvad det indebærer af kostskoler, sommerlejre, ægteskaber, karriere, skilsmisser, drukture, rejser og ikke mindst julen. For som årene går, bliver der længere og længere mellem brevene, "Glædelig jul!", og kortere og kortere mellem snapsene på Melissas drukrute. Bent Mejding er elskværdig som den drengede Andy med nedbidte negle og indadvendte fødder, og Susse Wold er en charmerende legesyg kat, der betaler prisen for sit livsmod (ikke alle miavende pelsdyr har ni liv). 'Kærestebreve' ligner dog Andy lidt for meget – pænt og kontrolleret. Hvor er Melissas lyst til ind imellem at vise pænheden sin bare røv? (Urban, jan.2007)

'Kærestebreve' spiller på Privat Teatret til 17. februar.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post35