Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Pip i Stærekassen

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Fri, March 02, 2007 00:45:22

Der er komedie på Det Kongelige, og det klæder teatret, at der er gået pip i Stærekassen. Med Oscar Wildes 'Bunbury' får vi ikke bare en vidunderligt gakket dialog, vi ser også skuespillere brillere i en totalt opkørt komik i en blanding af Fawlty Towers, Sim City og fransk haute couture. Birthe Neumann er dansk teaters neurotisk stramtantede dronning, der med sin Lady Bracknell ikke kan lade nogen i tvivl om, at Neumann kan sit kram til fingerspidserne. Hun spiller overfor Søren Sætter Lassens Algernon og Ole Lemmekes John Worthing, og så er komedien tre stærkeste kræfter præsenteret. For der er, når de er på scenen, at 'Bunbury' sprudler og bobler og bedst udstiller det arktitekttegnede overfladeliv med metroseksuelle mænd, sugarhoneys og cucumbersandwiches. Signe Vaupel er en skøn sukkertop som Cecily med Yvonneskingerstemme, mens Beate Bille ikke rigtigt har fået Gucci-skovlen under Gwendolen. Og handlingen? Den skal opleves, men ægte forviklinger, forvekslinger, forlovelser og falske fjer er der nok af. Og så er det absolutely noget crab, hvis man ikke hedder 'Ernest'. Artitekten Bjarke Ingels står for scenografien, der med computerpixels placerer karaktererne i et it-community med datingprofiler, og Anja Vang Kragh har sat turbo på kostumerne, så vi næsten nærmer os en i-klæde-sættelse af Bunbury. Lad Dem endelig Bunburyere!

'Bunbury' turnerer over hele landet og spiller på Stærekassen til 19. maj. Iscenesættelse: Lars Kaalund. Med Birthe Neumann, Søren Sætter-Lassen, Ole Lemmeke, Signe Vaupel, Beate Bille m.fl.

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post38