Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Ska' vi lege læge?

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Fri, March 02, 2007 00:58:31

Fire filminstruktører har blodtransfusioneret deres filmtalent til teatrets hjerterum i 'Kærlighedshistorier'.

Når nu det går så godt for dansk film, hvorfor så ikke sætte filmens succesinstruktører til at tilføre teatret noget hype? Sådan har de tænkt på Aveny-T, hvor lydsporet fra filmklassikere gjalder uden for indgangen og afløses af lyden af hjerteslag ved udgangen. For nok er vinden kold på Frederiksberg Allé, men indenfor tager fire filminstruktører pulsen på kærlighedslivet i hver sin enakter. Vi ser det spædbarnsramte parforhold i Ole Christians Madsens 'Ti minutter om kærlighed' og får et horisontalt kig på forholdet mellem en ældre kvinde og en ung mand, et ægteskab i partnerbyttekrise og en selvmordsplaget mand i Kristian Levrings 'Kukkassen'. Birgitte Stæremose giver os tre kvinder i tre livsaldre i 'Love Bites', og endelig sender Tómas Gislason kærligheden ad helvede til i en djævlepagtfortælling.

De er debutanter, selvom vi kender dem så godt, og sådan skal 'Kærlighedshistorier' ses. Spændvidden i de fire kærlighedsbud er interessant med Stæremoses og Levrings som de stærkeste. De når tættest på teatrets hovedpulsåre og tilfører rummet og det scenedramatiske sprog næring. 'Kærlighedshistorier' er stærkt spillet og en sjov teaterleg, men filmskabernes stævnemøde med teatret kaster desværre ikke ret meget andet af sig end netop lidt hype.

Kærlighedshistorier spiller til 21. april. Med Lars Bom, Lars Brygmann, Mille Hoffmeyer Lehfeldt, Paw Henriksen m.fl.

(Urban, 1. marts 2007)

  • Comments(0)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post44