Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Nostalgitrip på Nørrebronx

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Fri, March 02, 2007 01:06:09

Det er nostalgisk, farverigt og fuldkommen ligegyldigt for krigen i Irak, men det er fan'me flot underholdning.

Der er pludselig meget langt til Blågårdsplads fra Ravnsborggade, når tæppet går for Per Pallesens afskedsforestilling "Mød mig på Cassiopeia" med hans to yndige døtre som musen og divaen. Tiden er skruet tilbage til den gang, hvor brosten var noget man gik på, og man Des'ede og ikke ditchede hinanden. Rent nostalgitrip!

Komponisten Berger har fået skriveblokade og står midt i en skilsmisse. Derfor trækker musen Polyhymnia i kvindekroppen Polly Hymsen, og så begynder noderne og unoderne. For ja, hun 'virker' på en mand, og Flyverløjtnanten vil mere end kysse stjerner. Det er papa Zeus denondelynemig ikke meget for, så også han må ned på jorden og lave rav i den. Alt ender lykkeligt i den poetiske operette, men inden vi når dertil, har vi fået musikalsk ansigtsløftning og venepumpetræning af Kai Normann Andersens hitpåhit-parade.

Karsten Jansfort stråler i "Løft din hat og sving din stok" og Caspar Phillipson er som Preben Harris og Gordon Kennedy perfekt castet. Pallesen kan godt være stolt af sin Trine, og operettekongen Preben Kristensen 'giver den Zeus' i et bragende morsomt potpourri. Det er nostalgisk, farverigt og fuldkommen ligegyldigt for krigen i Irak, men tag med på tidsrejsen, for det er fan'me flot underholdning.

Blog Image

Mød mig på Cassiopeia spiller til 19. maj med Preben Kristensen, Trine Pallesen, Caspar Phillipson, Karsten Jansfort, Sofie Pallesen m.fl. Instruktion: Per Pallesen. Scenografi: Kirsten Brink. PR-FOTO

(Urban, 2. marts 2007)

  • Comments(1)//www.virksomhedsdramaturgi.dk/#post47