Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Sange fra Halmtorvet

TeateranmeldelserPosted by Pernille Bøg Mon, April 13, 2009 22:45:49

Undergangsmessen på Husets Teater mangler monitor

Forestil dig at blive lukket inde på et hotel, hvor din frygt, dine drømme og dine tanker har lejet sig ind. Et hotel, hvor døren har låst sig bag dig, og du natten igennem søvnløst står ansigt til ansigt med dig selv. Der er ingen vej ud, når først, du er kommet ind. Ind under huden på ensomheden og de skæbnesvangre valg, og står der med fingrene godt begravet i det sidste opvaskevand fra bunden af dit liv.

Helvedes forgård
Det er ikke så mærkeligt, at sveden springer fra Thomas Bangs pande. At hånden ryster, og stemmen dirrer infernalsk i denne undergangsmesse. Velkommen til helvedes forgård. Velkommen til selvmorderen. Luderen. Bartenderen. Musikeren. Bumserne på bænken. Velkommen til livet, som det et eller andet sted ser ud for os alle sammen, når vi først er tjekket ind i os selv.

’BUMS’ er et velklingrende musikalsk topmøde for ensomme skæbner af dramatikeren Peter Asmussen. Thomas Bang, Andrea Vagn Jensen og Henrik Noel Olesen spiller livet på vrangen, men uden helt at komme derind, hvor det gør rigtigt nas. Det er, som om poesien fra Asmussens tekst aldrig rigtigt findervellykket sammen med den lugt af bræk og armsved, der fortæller os, at vi lever. Kan vi få lidt mere monitor?

Spiller til 9. maj på Husets Teater

  • Comments(0)