Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Den brutale sandhed

NyhederPosted by Pernille Bøg Sat, May 23, 2009 18:29:40
Et dødsfald, et søskendepar og en brutal hemmelighed. Det er hovedingredienserne i skæbnefortællingen ’Forbrændt’, som spiller på Skuespilhusets Store scene.

Det unge talent Rune David Grue står bag den fængslende instruktion, mens Paw Henriksen og Heidi Colding-Hansen spiller søskendeparret, som må tilbage til deres mors hjemland i Mellemøsten for at finde ud af, hvem de i virkeligheden er. Spændingen er intens, spillet i topklasse og sandheden barsk. ’Forbrændt’ er på mange måder et stort drama.

Spiller til 24. Maj.

  • Comments(0)