Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Eventyr med x-faktor

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Sat, November 27, 2010 09:32:05

I disse X-faktor, talentshow og børne MGP-tider får Eventyrteatret et glans af tv-stjernehimlen over sig.

Jeg husker tydeligt, hvordan min mands ældste datter reagerede første gang, hun var med: ”Ååårrhhh, er det rigtige børn?” Ja, det er rigtige børn, og der er mange af dem, og de kan altså både synge og danse og sige replikker, også selvom ingen kan SMS stemme eller vinde 250.000.

Børn sælger billetter
Sådan har det måske i virkeligheden alle dage været fra ”Far til fire” til ”Harry Potter”. Børn sælger billetter, og det gør Eventyrteatret, som by the way ikke modtager nogen offentlige tilskud, også. Det er ikke længe siden teatret høstede flotte anmelderroser for ”Sværdet i stenen” og mon ikke, HIGH JUL MUSICAL med tekst af begavede Gunvor Reynberg, kan få hele familiens julehumør til at swinge i Glassalen.

Til 20. december i Glassalen i Tivoli

  • Comments(0)