Kommunikation & Teater

Kommunikation & Teater

Virksomhedsdramaturgi

Virksomhedsdramaturgi er en ny måde at anskue virksomhedskommunikation på. Tilgangen anerkender virksomheders og organisationers kompleksitet og har som mål at styrke virksomheden ved at arbejde med troværdig kommunikation internt og eksternt. Virksomhedsdramaturgen arbejder ud fra begrebet 'Den polyfone virksomhed' og forsøger at gøre modfortællinger til medfortællinger i den samlede virksomhedskommunikation. Fagfeltet er sammensat af viden om teater, kommunikation, ledelse, journalistik og tekstanalyse.

Cederholms power

OmtalerPosted by Pernille Stokholm Bøg Thu, April 21, 2011 12:23:03

Så er der igen teaterkoncert på Gasværket efter Nikolaj Cederholms fabulerende og svævende opskrift. Traditionen tro er teaterkoncertens mester sekunderet af de musikalske brd. Hellemann og af kostumieren Anja Vang Kragh – det var hende, der bl.a. gav en fuld sal gåsehud til tonerne af Beatles’ ”Here comes the sun” til Come Together.

Cederholm er manden, der har genopfundet Gasolin. Han har ført The Beatles og Beach Boys tilbage til deres oprindelsessted kun for at implodere dem lige i synet på et moderne publikum, og med Bob Dylan udfolder han endnu et musikalsk ikon i teatrets grænseløse rum.

Come together
Nogle af dem, der så teaterkoncerten, da den havde premiere på Århus Teater, mener, at Cederholm er blevet forudsigelig. For mig ændrer det ikke ved, at hans teaterkoncerter går rent ind og viser, at et scenerum med nye lydbilleder kan finde veje ind i musikkens fortællekunst, man ikke vidste teatret kunne afdække. Og så kan han noget andet, han kan nemlig forene kendere og novicer, unge og gamle, tonedøve og farveblinde. Cederholm skaber med sine teaterkoncerter en samlingskraft, der minder os om teatrets power: det er come together i mere end en forstand. Kald det bare forudsigeligt for min skyld.

Bob Dylan Teaterkoncert. Spiller 19. mar. – 4. juni på Gasværket.

  • Comments(0)